Skip to main content

College of Sciences & Technology

Strategic Planning Group Agenda


Scholars Academy Strategic Planning Group 2017-2022

Facilitator: Dr. Barbara Polnick, Sam Houston State University

Day 1: 9:00am – 2:00pm

9:15 Introductions (10-15 min)

9:45 University and College of Science and Technology Goals; National/State Needs (30 min)

10:15 Scholars Academy –Background/History of Successes/Challenges (30 min)

10:45 SWOT Analyses (by tables)  (30 min)

11:15 Gallery walk of SWOTs (use stickers here for prioritizing) (20-30 min)

11:45 Working Lunch & Break

12:45 Mission: Revisit and Rethink (30 min)

    1. For undergraduates- student success, mentored research experiences on/off campus, preparation for next workforce/career steps
    2. For college- modeling for CST support areas of success
    3. For university- student success, graduation pace/rates, and advanced post-bacc
    4. Size and impact issues

1:15 Mission Breakout (20-30 min)

1:45 Meeting Ends-Day 1


Day 2: 9:00am - Noon

9:00 Goals and the Big Picture(20-30 min)

9:30 Goals (Breakout)  (30-40 min)

10:15 Gallery walk of goals (15-20 min)  (stickers prioritizing)

10:40 Summary and Next Steps (30 min)

11:30 Lunch

Noon Meeting Ends – Day 2


NRC logo
TheBrownFoundation.gif
HLSAMP.jpg
DepartmentofEdu.jpg

CST_logo-01.png


Last updated 7/25/2017 10:07 AM